Europa femeni

L’Europa ha sumat una victòria de prestigi davant el Madrid B. Les escapulades, que es van mostrar molt efectives, es van imposar per 0 a 4. Dos doblets de Fati i Pili Porta van donar el triomf a les barcelonines, que continuen líders del Grup Nord de la Segona Divisió Femenina, després d’haver guanyat les cinc jornades que s’han disputat.

L’Europa s’avança

Els primers minuts de partit han estat igualats. Els dos equips s’han mostrat intensos, però han anat avançant els minuts i l’Europa s’ha instal·lat al camp del Madrid B. Han arribat les primeres ocasions i abans de la mitja hora de joc ha arribat el primer de les escapulades. Ha estat Fati qui ha signat el 0 a 1. Fins al descans la portera blanca, Belén, ha estat molt encertada i ha evitat el segon de les barcelonines.

Moral de cara a la Copa de la Reina

A la represa, el Madrid B ha buscat l’empat. Ha trepitjat l’àrea escapulada, però les jugadores de Joan Bacardit s’han defensat en ordre i han aprofitat les seves oportunitats. Aquestes han arribat al contraatac i en el tram final del partit. Pili Porta ha signat el 2 a 0, després ha estat Fati qui ha marcat el 3 a 0 i per arrodonir la victòria ha tornat a ser Pili Porta qui ha tancat el marcador amb el 4 a 0.

Un triomf que donarà moral i confiança a l’Europa, que aquest dimecres al Nou Sardenya afronta l’eliminatòria de la Copa de la Reina davant l’Oviedo.