Partit entre l'Athletic Club i el FC Barcelona
@AthleticClubFem

El Barça continua invicte a la Lliga. Les blaugrana sumen tots els partits per victòria. L’última l’han aconseguida davant l’Athletic Club per 0 a 3, amb gols de Clàudia Pina, Geyse Ferreira i Mariona Caldentey.

Domini blaugrana a la primera part

El Barça ha estat el dominador clar en els primers 45 minuts de partit. Només la manca d’encert i les aturades de Mariasun Quiñones han evitat que les blaugrana hagin pogut marxar amb un marcador favorable. La primera ocasió clara de gol l’ha tinguda Marta Torrejón, amb un xut que ha sortit fora després que l’Athletic Club estigués a punt de marcar-se gol en pròpia porteria.

Després de l’ocasió de Torrejón, han arribat les de Patri Guijarro i Clàudia Pina. Guijarro, al minut 24, ha fet lluir Quiñones amb un xut des de la medul·lar.

Surten del vestidor i arriben els gols

L’equip de Jonatan Giráldez ha sortit dels vestidors amb una consigna clara: marcar ben aviat. I ho han aconseguit. Només s’havien disputat cinc minuts de la represa quan Clàudina Pina ha fet el 0 a 1. Poc temps han tingut les jugadores de l’Athletic per reaccionar, ja que Geyse Ferreira, al minut 58, ha marcat el 0 a 2.

Amb el partit encarrilat, les blaugrana han pogut fer canvis. I un dels més esperats ha estat el d’Aitana Bonmatí, que ha pogut debutar a la Lliga després de superar la lesió que tenia. L’equip de Giráldez ha continuat, però, buscant el tercer gol. Ana Crnogorcevic, al minut 70, ha estat a punt de fer-ho amb una rematada de cap que ha sortit fora.

Finalment, però, el 0 a 3 ha acabat arribant. Mariona Caldentey, al minut 84, ha fet el tercer de les blaugrana.