El Barça Atlètic no aixeca cap. L’equip de Rafa Márquez, que fins fa tres jornades no coneixia la derrota, encadena ara tres partits seguits sense puntuar. Després de caure a casa de la Reial Societat B i de l’Atlètic Balears, ara ha estat el Sabadell qui s’ha emportat els tres punts del Johan Cruyff amb un 1 a 4. La millor notícia per als blaugrana ha estat el juvenil Víctor Barberà.

El Sabadell capgira el partit

L’equip de Rafa Márquez ha sortit disposat a collar el Sabadell i el juvenil Víctor Barberà ha aprofitat una assistència de Luismi Cruz per picar la pilota per sobre del porter i fer l’1 a 0 al minut cinc. El filial blaugrana es trobava còmode sobre la gespa i ha tingut el segon en una ocasió de Txus Alba que Pelayo ha tret sota pals. Els arlequinats se n’han refet i Alberto Fernández, al 26, ha empatat el matx amb un xut imparable a l’escaire. Víctor Barberà, de nou, ha pogut desfer l’empat abans del descans, però un minut després, al 44, Arnau Tenas ha atropellat Moha dins l’àrea i l’àrbitre no ha dubtat a l’hora de xiular penal. El mateix Moha l’ha picat amb qualitat i ha capgirat el marcador.

Pau Víctor i Juan Delgado sentencien el matx

Només tornar dels vestidors, Pau Víctor ha aprofitat un contraatac dirigit per Eudald Vergés i ha superat Arnau Tenas per fer l’1 a 3. Els arlequinats han dominat l’escenari, i el Barça Atlètic s’ha vist incapaç de fer un gol que els fiqués de nou en el partit, tot i algunes oportunitats. Així, a les acaballes i amb els de Rafa Márquez bolcats, Juan Delgado ha tancat el marcador.