Victòria del Barça davant el Badalona a la Divisió d’Honor juvenil. Els blaugrana s’han imposat per 3 a 2 en un partit en què els badalonins l’han pogut igualar en dues ocasions. Un gol de Jan Molina ha fet que els tres punts es quedin a la ciutat esportiva Joan Gamper.

El Barça juvenil s’avança, a la primera part

El Barça ha estat l’equip que ha tingut les primeres ocasions de gol. Marc Guiu, al minut 17, ha tingut la primera amb una rematada que tati ha enviat a còrner. El Badalona, però, també ha posat en perill la porteria blaugrana. Al minut 24, Bassirou ha rematat alt una bona centrada d’Scuri. Els escapulats han continuat buscant el gol. A la mitja hora de partit, Juanjo i Scuri han vist com Ander evitava el gol amb dues aturades de mèrit.

I quan quedava un minut per al descans ha arribat el gol del Barça. Marc Guiu ha aprofitat una bona centrada des de la banda per fer l’1 a 0 amb una gran rematada de cap.

El Badalona iguala per dues ocasions

Després dels descans, els gols han arribat ben seguits. Al dos minuts de la represa, Fran sol dins l’àrea ha fet l’empat a 1. Poc temps, però, han tingut els escapulats per celebrar-ho ja que un minut després Dani Rodríguez ha tornar a posar els blaugrana per davant en el marcador.

El Badalona no s’ha deprimit i ha continuat buscant el gol i l’ha trobat. Sergio Rey, al minut 72, ha fet l’empat a 2 després de rematar des de l’interior de l’àrea petita.

El Barça, però, ha aconseguit quedar-se amb els tres punts després que Jan Molina amb un gran xut des de fora de l’àrea hagi aconseguit el 3 a 2.