Valverde

Aquest dissabte el Barça visitarà l’RCDE Stadium per enfrontar-se en el derbi barceloní a l’Espanyol

en el primer partit de l’any. Com és habitual el tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha sortit a la sala de premsa el dia anterior per comentar l’actualitat de l’equip.

L’Espanyol, un rival en una situació difícil

El tècnic és conscient que la situació a la classificació dels dos equips —el Barça és líder i l’Espanyol, cuer— fa pensar que el seu equip és favorit, però ha avisat que “les distàncies en aquests partits no existeixen”, ja que segons ell “es juguen amb el cor” i “hi ha un component emocional” molt important i que s’ha de saber gestionar. Ha explicat que hauran de sortir “al 100 %” per equiparar les ganes de l’Espanyol.

Valverde espera que l’Espanyol se salvi

Respecte als blanc-i-blaus ha assegurat que “m’agradaria que l’Espanyol es quedés a Primera”, però que “no sé si se salvarà”. El que sí que ha explicat “és que no està despenjat” i que espera que l'”experiència d’Abelardo en aquestes situacions” serveixi per aconseguir la permanència.

Ter Stegen ho té difícil per jugar la Supercopa

Valverde també ha parlat sobre Ter Stegen. Ha confirmat que el porter alemany serà baixa aquest dissabte en el derbi i que “està difícil que pugui jugar la Supercopa”. En aquest sentit ha expressat “la meva absoluta confiança en Neto”.

Espera que no hi hagi cap més sortida

Per últim, i després de la sortida d’Aleñá cap a Sevilla, on jugarà amb el Betis, ha dit que “espero que no hi hagi cap més sortida”, referint-se al mercat d’hivern.

Aquest divendres al matí Valverde ha anat fins al RCDE Stadium, on s’ha trobat amb Abelardo per fer la tradicional encaixada de mans abans del derbi.