Com és habitual els últims anys —de fet, s’està convertint en una tradició— per aquestes dates són molts els equips que visiten hospitals per repartir il·lusió i somriures als nens i nenes que hi ha ingressats.

El Barça femení visita tres hospitals a Barcelona

Aquest divendres i per primer cop en solitari el Barça femení ha fet la visita als hospitals coincidint amb aquestes festes nadalenques. Tota la plantilla, menys Andrea Falcón, lesionada, s’ha dividit en tres grups per visitar l’Hospital Vall d’Hebron, el Sant Joan de Déu i el de la Santa Creu i Sant Pau.

L’expedició blaugrana l’han encapçalada el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor. A més, també s’hi han sumat altres directius. Un cop als hospitals han estat rebuts pels responsables i s’han dirigit cap a les habitacions per visitar els infants hospitalitzats, que han estat obsequiats amb tota mena de regals relacionats amb el Barça i l’equip femení.

Un dels objectius bàsics d’aquesta visita és fomentar el benestar emocional dels nens i nenes hospitalitzats gràcies al reforç d’emocions positives. La intenció és desenvolupar la capacitat d’adaptació dels nens i la seva imaginació i il·lusió.

https://twitter.com/FCBfemeni/status/1213111886268583939