El Muntanyesa s’ha imposat a la Rapitenca per 2 a 1 en un partit molt intens. El conjunt local ha començat guanyant però ha hagut de lluitar de valent per mantenir la victòria. Amb els tres punts d’aquest diumenge, els de Raúl Paje continuen en posicions de play-off d’ascens.

El Muntanyesa, molt superior a la primera part

El Muntanyesa sabia que el partit era transcendental per continuar a les posicions de play-off d’ascens i ha començat elèctric. Els de Nou Barris han estat molt intensos i contundents des de l’inici del primer temps, han cedit molt pocs espais en defensa i han lluitat fins al final cada pilota a l’àrea rival.

A l’equador de la primera part, al minut 24, el conjunt de Raúl Paje ha estrenat el marcador aprofitant un llançament de falta lateral. Favio Osorio, a centrada d’Eric Jiménez, ha estat l’encarregat de fer l’1 a 0. Tot i anar guanyant, el Muntanyesa ha continuat collant el conjunt visitant i al minut 44 Velillas ha marcat el 2 a 0 de córner, rematant de cap una molt bona centrada d’Eric Jiménez, que feia la seva segona assistència.

La Rapitenca pressiona, a la segona part

En començar la segona part, el partit encara s’ha posat més de cara per als de Nou Barris. Al minut 51, la Rapitenca s’ha quedat amb 10 jugadors després que Daniel Bladimir hagi estat expulsat. Tot semblava sentenciat però al minut 59 l’àrbitre ha xiulat penal a favor dels ebrencs, que ha retallat distàncies des dels 11 metres amb un gol de José Antonio Díaz.

Tot i jugar amb un jugador menys, la Rapitenca no s’ha cansat de buscar l’empat i ha fet patir els barcelonins fins al final del partit.