El CE Europa ha perdut davant el Peralada per 0 a 1 i ha encadenat la segona derrota consecutiva de la temporada. Un gol de Marc Medina ha trencat la ratxa dels escapulats, que no perdien en partit de Lliga al Nou Sardenya des del 3 d’abril del 2022.

L’Europa té les ocasions i el Peralada, l’encert

L’Europa ha començat el partit buscant la porteria del Peralada. Pau López ha tingut una bona ocasió amb un xut que Aroca ha pogut desviar a córner. L’equip d’Ignasi Senabre ha continuat a la cerca de la porteria rival. De fet, el Peralada no ha tingut cap ocasió clara en la primera part.

Per part del conjunt escapulat, Pastells i Aliaga han tingut oportunitat d’avançar l’equip, però sense encert en els metres finals.

I quan tot indicava que el 0 a 0 seria el resultat abans del descans ha arribat el gol del Peralada. Marc Medina ha aprofitat una passada d’Adri Méndez per fer el 0 a 1 amb un xut que, després de tocar el pal, ha entrat a la porteria de Marc Vito.

El Peralada es defensa a la segona part

Després del descans, l’Europa ha iniciat la segona part amb domini de la pilota, però sense ocasions clares de gol. Joel Lasso i Ricki Vidal han estat els jugadors escapulats que més s’han apropat a l’empat, però sense encert.

En el tram final del matx, els dos equips han acabat amb 10 homes. Per part de l’Europa, Pau López ha estat expulsat per dues targetes grogues i, per part del Peralada, Pol Gómez ha vist la vermella directa.