El CB Valls ha aconseguit la victòria contra el FC Martinenc amb un resultat molt ajustat de 58-57. Aquesta derrota del conjunt de Guinardó els allunya, de moment, de la segona plaça per aconseguir l’ascens, que ara mateix és del Barça.

Un primer temps molt igualat

El partit ha començat amb molt de respecte per part d’ambdós conjunts, ja que eren conscients en tot moment de la importància del partit. Malgrat tot, un Martinenc molt sòlid en la defensa s’ha avançat al marcador i ha mantingut un bon avantatge durant pràcticament tot el primer quart. Tot i així, els minuts finals l’equip tarragoní s’ha posat les piles i ha aconseguit un resultat sota mínims de 9 a 13.

Pel que fa al segon quart, el CB Valls ha continuat pressionant, però les defenses dels dos conjunts s’imposaven als atacs. Finalment, però, amb l’esforç dels locals no n’hi ha hagut prou i els guinardorencs han aconseguit encistellar tres triples consecutius que els han permès arribar a la mitja part amb un marcador de 23-26.

El CB Valls aconsegueix remuntar en una segona part molt emocionant

El segon temps ha començat amb una marxa més del CB Valls. Una bona defensa dels locals i les pèrdues del conjunt de Guinardó han creat problemes al Martinenc. Aquest bon joc dels tarragonins ha donat resultat i el tercer quart ha acabat molt ajustat (36-37).

En l’últim quart el partit ha continuat molt igualat fins a l’últim segon. El FC Martinenc ha igualat el partit, però no n’hi ha hagut prou i el Valls s’ha endut la victòria amb un resultat molt just de 58-57.