El Barça Atlètic s’ha retrobat amb la victòria quatre jornades més tard després de guanyar per 3 a 0 l’Alcoià. Els blaugrana han estat molt dominadors durant tot el partit i amb aquest resultat es tornen a acostar a les posicions de play-off d’ascens.

El Barça Atlètic dona un cop tot just començar

El Barça Atlètic ha començat el partit amb les consignes clares: tenir la possessió i no rifar la pilota sota cap circumstància. El conjunt de Rafa Márquez ha tingut el control de la primera meitat en tot moment i al minut 11 ho ha aprofitat per avançar-se al marcador amb un golàs d’Estanis. El de Cambrils ha fet una jugada individual molt bona, retallant endins des de la banda esquerra i col·locant la pilota al segon pal de Bañuz. El Barça Atlètic ha disposat d’un parell més d’oportunitats durant els primers 45 minuts, però no ha aconseguit ampliar la distància al marcador.

Després del descans, la sentència

El conjunt blaugrana ha sortit a la represa totalment elèctric i només ha necessitat cinc minuts de joc per marcar el 2 a 0. El gol l’ha fet Roberto, que ha aprofitat el rebot d’un xut de Luismi des de la frontal per tornar a batre Bañuz al minut 51. Els de Rafa Márquez sabien que havien de sentenciar el partit per no patir i han continuat atacant tot i anar guanyant de dos gols. Al minut 56, Estanis ha enviat una pilota al pal i al 62 ha posat el tercer gol al marcador després d’una centrada de Nuñez. Amb el partit tancat el Barça Atlètic ha aprofitat per fer rotacions de jugadors pensant en la jornada següent. Amb aquesta victòria el filial blaugrana es torna a acostar a les posicions de play-off d’ascens després de la seva mala ratxa de resultats.