El CF Muntanyesa continua sense guanyar el 2024. El conjunt de Raúl Paje ha disputat sis partits aquest any i només n’ha pogut empatar un, la resta els ha perdut. L’última derrota ha estat contra el Reus Reddis, que ha aconseguit els tres punts a Nou Barris després d’imposar-se per 0 a 3.

L’efectivitat del Reus condemna el Muntanyesa

El Reus, que arribava al Municipal de Nou Barris després d’encadenar dues derrotes consecutives, ha estat molt efectiu. Al minut 19, Ian Martínez ha fet el 0 a 1 després de tocar subtilment una pilota centrada a l’àrea petita. Després de dues ocasions visitants, el Muntanyesa ho ha intentat, però sense encert.

L’efectivitat a Nou Barris ha estat reusenca. Al minut 61, Aitor Serrano ha fet el segon després de superar Éric Fernández en un contraatac ràpid. Amb el marcador en contra, el Muntanyesa ha vist com el Reus sentenciava el partit amb el 0 a 3. Al minut 79, Ian ha fet el seu segon gol i el tercer del Reus després de rematar una falta lateral.