El Muntanyesa no ha pogut passar de l’empat a 0 contra el Girona B en un partit tàctic. El marcador no satisfà del tot cap dels dos equips. En cas de victòria la Monta hauria pogut empatar a 33 punts amb el Prat, cinquè classificat i primer dels que jugarien el play-off d’ascens. Tot i això, els de Raúl Paje es troben a dos punts dels pratencs. El Girona B, per la seva banda, tot i el triomf contundent per 7 a 3 de la setmana passada, continua en una situació complicada, ja que té el descens a només un punt.

La Monta vol apropar-se als play-off

La primera meitat ha començat amb una Monta ben posicionada en defensa. El Girona venia de fer set gols contra el Vilafranca la jornada anterior i els d’en Raúl Paje no volien permetre una victòria visitant aquesta jornada. Els groc-i-negres també han buscat el gol amb insistència com els gironins. Els barcelonins han tancat la primera part amb una ocasió claríssima de Linares que no ha acabat en gol i la primera meitat ha acabat amb el marcador de 0 a 0.

Domini superior dels de Nou Barris

La segona meitat s’ha iniciat amb el Muntanyesa més dominador del joc i de les ocasions. Els de Raúl Paje s’han mostrat superiors al Girona B. Els de Nou Barris volien sumar tres punts per apropar-se a la zona de play-off d’ascens, però no ha pogut ser, tot i un final de partit intens. La setmana que ve, viatge incòmode contra un rival de la mateixa zona que els de Nou Barris, l’Escala.