El derbi barceloní s’ha decidit per una victòria del Sant Andreu per 9 a 5 en la jornada 11 de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Aquest derbi classificava el guanyador per a la Copa del Rei i els andreuencs deixen fora la possibilitat de la Copa al CN Catalunya.

El Sant Andreu supera amb polèmica

El partit ha començat amb una igualtat clara en què els dos equips han fet bones defenses i, per tant, pocs llançaments a porteria. La primera meitat ha acabat amb un gol d’avantatge per als andreuencs, que, abans del descans, han tingut polèmica amb l’àrbitre i amb una decisió dubtosa que ha sigut el gol (3-2).

El gol abans del descans ha desconcentrat el Catalunya i el Sant Andreu ha començat la segona meitat amb una energia superior. El partit ha acabat 9 a 5 per al Sant Andreu amb els dos jugadors més destacats del partit, que han estat Nacho Bargalló, amb quatre gols, i el porter Hedges, que ha salvat ocasions clares de gol.

La Copa del Rei com a premi

Amb aquesta victòria, el Sant Andreu queda sisè classificat i, per tant, jugarà la Copa del Rei de waterpolo. L’entrenador andreuenc ha felicitat els jugadors, però ha tret importància a la competició. Ha parlat de la importància de les victòries perquè els jugadors aprenguin bé. L’entrenador del Catalunya ha volgut remarcar la mala decisió dels àrbitres recordant-los que “no es poden cometre aquests errors” i “aquest partit decidia qui anava a la copa”.