Muntanyesa - Olot
@CFMontañesa

Continua la mala dinàmica de resultats del Muntanyesa. El conjunt de Nou Barris ha encaixat la tercera derrota consecutiva després de perdre contra l’Olot en un partit cruel per a l’equip de Raúl Paje, que ha rebut el gol en el temps afegit. El partit ha estat marcat per la igualtat amb una segona part plena d’ocasions.

Inici igualat de Muntanyesa i Olot

El partit entre el Muntanyesa i l’Olot ha començat amb molta igualtat entre els dos equips, que han intentat des del primer minut aproximar-se a la porteria contrària i acabar les jugades. Els locals han intentat crear perill amb una bona arribada de Wilber, encara que el porter visitant ha estat molt atent per arribar a la pilota abans que l’atacant. L’Olot ha començat a trepitjar el camp contrari amb més freqüència a través de centrades laterals que ha rebutjat la defensa local.

El conjunt visitant ha estat a punt de posar el 0-1 amb una rematada de Terme que s’ha estavellat contra la creueta de la porteria de la Monta en els millors minuts de l’Olot a la primera part. L’enfrontament ha tornat a igualar-se després de la gran ocasió de l’equip dirigit per Miguel Ángel Muñoz, encara que el Muntanyesa no ha estat capaç de crear ocasions de veritable perill sobre la porteria contrària en els primers 30 minuts. El Muntanyesa ha pogut posar l’empat al marcador a falta de cinc minuts per al final del primer temps, però Wilber no ha aprofitat una passada de la mort de Linares, que ha rebutjat molt atent Juvi.

Partit intens a la segona part

A la represa, l’Olot ha tornat a topar-se amb la fusta amb un gran xut d’Urri, sense quasi angle, i el refús no l’ha pogut aprofitar Roquet després d’una rematada amb el cap que ha marxat alta. La Monta ha intentat revertir la situació amb una bona arribada de perill després d’una centrada rasa que s’ha passejat per l’àrea petita, però Izuchi no ha arribat a rematar la pilota.

Maynau dona la victòria a l’Olot al minut 90

Roquet ha pogut inaugurar l’electrònic, encara que el seu xut ha estat molt fluix en l’1 contra 1 davant d’Eric Fernández. L’Olot ha protestat un possible penal al minut 66, després d’una agafada dins l’àrea que l’àrbitre no ha considerat punible per assenyalar el punt dels onze metres. A falta de pocs minuts per finalitzar l’enfrontament, Wilber ha estat molt a prop d’avançar a la Monta amb una gran jugada personal que ha rebutjat la defensa de l’Olot en última instància. Finalment, l’Olot s’ha emportat una victòria agònica al minut 90 gràcies a un gol de Joan Maynau, que no ha perdonat amb una bona rematada de cap dins l’àrea.