El Muntanyesa ha perdut per 0 a 1 contra el Castelldefels en la penúltima jornada de la lliga. Els de Raúl Paje arribaven a l’enfrontament sabent que havien de guanyar si volien continuar tenint opcions de jugar el play-off d’ascens. Amb aquesta derrota, els de Nou Barris diuen adeu a les opcions de promocionar i disputarà l’última jornada de lliga contra l’Europa sense jugar-s’hi res.

Molta intensitat, però pocs gols

La primera part ha estat governada per la intensitat d’ambdós equips. Tant el Muntanyesa com el Castelldefels han estat molt contundents en uns primers 45 minuts molt físics, en què els duels aeris han estat constants. D’ocasions n’hi ha hagut poques, el Muntanyesa no ha aconseguit xutar a porteria en tota la primera part i el Castelldefels només ho ha fet un cop. Els de Nou Barris, però, podrien haver-se avançat al marcador al minut 42 amb un gol d’Eric Jiménez que l’àrbitre ha anul·lat per un fora de joc molt dubtós.

La cara cau del cantó del Castelldefels

La segona meitat del partit ha tingut el mateix guió que a la primera. Els dos equips han seguit igual d’endollats i han disputat cada pilota fins al final. Tot i els canvis d’ambdós conjunts per revolucionar l’enfrontament, no hi ha hagut gaires oportunitats durant la segona part. Velillas ha tingut la més clara dels de Nou Barris amb un xut de falta que ha aturat Antonell. Qui ha acabat estrenant el marcador, però, ha estat el Castelldefels, amb un gol de Kevin al minut 76. Amb el 0 a 1 al marcador els de Raúl Paje han buscat un gol a la deseperada, però un Castelldefels molt segur no els ho ha permès.

Hi ha moments que voldria seguir i moments que no”