El Sant Andreu ha deixat escapar una oportunitat d’or per situar-se líder de la Tercera RFEF i dependre d’ell mateix per aconseguir l’ascens. Els quadribarrats han perdut contra el Vilafranca per 2 a 3 i ara tot dependrà del que facin andreuencs i escapulats en l’última jornada per saber quin equip serà de la Segona RFEF la pròxima temporada.

Empat en el primer temps

L’afició no ha parat d’animar els jugadors des que l’àrbitre ha fet sonar el xiulet que indicava l’inici del partit. La situació ho requeria, ja que el Sant Andreu havia de guanyar tant sí com no si volia tenir opcions de quedar líder de la lliga. Els de Xavi Molist han sortit amb iniciativa per controlar el partit i mantenir el Vilafranca tancat al seu camp. Tot i això, les arribades que han creat, o han anat desviades o les ha aturat Casamayor, el porter visitant. El Vilafranca, en canvi, no ha deixat de pressionar i al minut 22, David Toro ha marcat aprofitant un contraatac que els locals no han estat capaços de frenar (0-1). Malgrat el marcador en contra, els santandreuencs no han abaixat els braços i han continuat jugant amb intensitat per arribar a porteria contrària i, al minut 38, l’esforç ha donat fruit i Genís Cargol ha empatat el matx (1-1), resultat que s’ha mantingut fins al descans.

A la segona part, canvi radical

A la represa, el Sant Andreu ha mantingut el control del partit i la mateixa dinàmica ofensiva. De fet, els primers dos minuts ja ha tingut un parell d’ocasions clares de gol. Els vilafranquins, en canvi, amb prou feines tocaven la pilota i quan la tocaven, la perdien de seguida. Tot i això, i contra tot pronòstic, al minut 14 Alexis ha xutat des de dins de l’àrea una pilota molt ben col·locada a l’escaire per establir l’1 a 2 a l’electrònic. El conjunt de Xavi Molist, encomanats pels ànims dels aficionats, no s’han rendit, però tot i tenir oportunitats, no han estat capaços de capgirar el marcador. El Vilafranca ha continuat amb la mateixa estratègia i al minut 75, Alfons ha fet el tercer gol (1-3). Però tan sols tres minuts després, Josu ha retallat distàncies aprofitant un penal a favor que ha transformat sense contemplacions (2-3). Finalment, la Unió Esportiva Sant Andreu no ha pogut remuntar el partit, que ha acabat 2 a 3, i se’ls complica la lliga.