El Muntanyesa ha superat el Badalona per 3 a 0 al Municipal de Nou Barris en un gran partit dels homes entrenats per Raúl Paje. Els gols de Fabio Osorio, Eric Jiménez i Roland Garrós donen els tres punts a l’equip barceloní, que continua segon a la classificació. Els homes entrenats per Raúl Paje acumulen nou jornades sense perdre i es consoliden en les posicions de play-off d’ascens a Segona RFEF.

La Monta domina la primera part

El Muntanyesa ha començat molt bé amb la voluntat de marcar ben aviat el primer gol del partit. Els homes entrenats per Raúl Paje han estat còmodes i han creat ocasions fins que Fabio Osorio ha obert la llauna en el minut 21. Els següents a intentar-ho han estat Eric Jiménez en un xut llunyà i el mateix Osorio de tisora, però sense èxit. Pedro Bilbao també ha tingut el segon als seus peus, però la pilota ha sortit fora. Els badalonins han reaccionat i el partit s’ha tornat intens i sense control al mig del camp amb un joc directe dels dos equips i s’ha arribat al descans amb victòria de l’equip de Nou Barris.

El de Nou Barris sentencien a la segona

En la segona part, el Muntanyesa ha tornat a sortir molt inspirat i un teva i meva amb assistència de Velillas ha suposat el gol d’Eric Jiménez, que ha deixat el 2 a 0 en el marcador. És el quart gol del davanter que empata amb el mateix Velillas com a pitxiti de l’equip de Nou Barris. El Badalona ha reaccionat amb dues oportunitats de Walid en què ha estat a punt de retallar diferències. En el minut 75, Roland Garrós, que ha sortit a la segona part, ha engaltat un xut amb l’esquerra que ha sorprès el porter del Badalona per marcar un gran gol i deixar el definitiu 3 a 0 en el marcador. Suaibo ha pogut fer el quart sol davant el porter, però Froi ha aturat la pilota.