El migcampista del FC Barcelona, Sergio Busquets, va estar a punt de deixar el Barça després d’un partit en què va sortir molt dolgut. Ho pretenia deixar després del Mundial, però finalment es va fer enrere. El jugador acaba contracte el proper 30 de juny. El futbolista encara no ha renovat i no queda gaire clar que ho faci. De fet, el jugador i el seu entorn estan molestos amb algunes crítiques que ha rebut, segons ha explicat Toni Juanmartí, periodista de ‘Relevo’ a la nova secció del ‘btv esports’. Algunes d’aquestes, fins i tot, les va respondre el mateix Busquets, com quan el club va demanar la rebaixa de sou del migcampista i ell s’hi va mostrar descontent.

Busquets va dir prou… en calent

Una de les opcions que tenia Busquets després d’algun partit d’aquesta temporada, era plegar després del Mundial. Hi ha hagut alguns moments que en calent ha arribat a dir “després del Mundial ho deixo”, sempre en calent.” Això és el que ha explicat Toni Juanmartí al ‘btv esports’. El periodista afegeix que finalment, amb una reflexió més pausada, ni a Barça ni a Busquets els interessava que el jugador marxés a mitja temporada per qüestions fiscals.

No era possible econòmicament

Segons Juanmartí, “el Barça hauria de pagar una quantitat de diners que no pot i no vol perquè li afectaria el “fair play”, l’altra solució és que Busquets renunciï a una quantitat majúscula de diners que ni sent realista pot plantejar-s’ho”.

Busquets també reivindicaria que a les temporades inicials del seu pas pel Barça, el seu salari era molt ajustat comparat amb el que rendia, ja que era un dels millors migcentres del món. I que si ara marxa serà esgotant el seu contracte, a diferència d’altres jugadors que van marxar cobrant l’any que els quedava.