L’Hospitalet, que s’enfrontarà al Sant Andreu en la primera semifinal, arribarà als play-off amb l’etiqueta del millor equip de la temporada regular, però també amb la pressió d’haver-ho de demostrar. Els jugadors hi arriben físicament i mentalment endollats, però també saben que jugar-se l’accés a la final a un sol enfrontament pot fer que durant els 90 minuts canviïn moltes coses.

Risueño preveu un partit igualadíssim

El tècnic dels riberencs, Jonathan Risueño, té clar que “un gol ho canvia tot”en la semifinal davant els andreuencs. L’entrenador creu que “les diferències són mínimes” i que “serà un partit igualat”. Jugadors i entrenador coincideixen a elogiar el Sant Andreu, al qual veuen com un rival imponent. Risueño pensa que “el Sant Andreu va dissenyar un equip per ser campió”. Pel tècnic riberenc, els quadribarrats tenen jugadors que han jugat a Segona B i Segona A.

Pel jugador Cristian Gómez, els d’Azparren “són un rival duríssim” i “el respecte cap a ells és màxim”. El partit deixarà un dels dos equips fora de la lluita per l’ascens a 2a B i Risueño ho lamenta, ja que creu que “aquest any podríem haver ascendit més d’un equip català”.