El migcampista de l’Espanyol, Óscar Melendo, ha assegurat que l’arribada de Raúl de Tomás suposa una molt bona notícia: “Estic il·lusionat, com tots els pericos. És un jugador extraordinari.” El nou fitxatge blanc-i-blau ja ha realitzat dos entrenaments amb l’equip i Melendo assegura que “arriba amb molta il·lusió i ganes de revertir la situació“.

Primera titularitat en quatre mesos

El jugador de Sant Adrià de Besòs va ser titular al darrer partit de l’Espanyol, quelcom que no succeïa en Lliga des de la jornada cinc. Melendo explica que “Quan veus el teu nom a l’alineació, tens moltes ganes de sortir al camp. Espero recuperar la confiança“. A més, el migcampista ha elogiat el treball d’Abelardo en les seves dues primeres setmanes com a entrenador de l’Espanyol: “És un tècnic extraordinari, amb les idees molt clares i que les ha transmès amb molt convenciment.”

Desplaçament massiu a Vila-real

D’altra banda, Óscar Melendo agraeix el fet que la gent hagi esgotat les places del desplaçament que ha organitzat el club a Vila-real: “S’agraeix que ens acompanyin perquè és un partit molt important. Ens donen el plus que necessitem“. El migcampista explica que “l’objectiu és la permanència i fer el màxim de punts possibles“.