El capità del Barça, Leo Messi, ha valorat l’eliminació del Barça de la Supercopa d’Espanya. El davanter es mostra decebut per no haver guanyat tot i el bon joc de l’equip: “Hem fet un gran partit on hem tingut sensacions molt bones. Hem estat superiors durant 80 minuts i ho hem deixat escapar al final”. Els blaugrana queden eliminats de la Supercopa d’Espanya i l’argentí es lamenta pel fet de perdre l’oportunitat de guanyar el primer títol de la temporada: “Volíem lluitar per guanyar-la. És un cop dur quedar eliminats i més pel fet d’haver perdut per errors nostres“.

Autocrític amb els errors defensius

Leo Messi es mostra molt crític amb les errades comeses pel Barça al tram final de partit: “Tot i ser superiors durant tot el partit, hem comès errors infantils i hem entregat dos gols“. Segons el davanter, la remuntada de l’Atlètic no té res a veure amb els partits de Roma i Liverpool: “Simplement, hem fallat en pilotes fàcils i, en dos tocs, ens han generat contracops. Això no ens pot succeir després del partit que havíem fet“.

Crida a la unió

D’altra banda, l’argentí reconeix que la línia de joc i de resultats de l’equip és millorable: “Aquest partit suposa un pas endavant més enllà de la derrota. Però, som conscients que no hem fet les coses com ens agradaria“. No obstant això, Messi ratifica la seva confiança en Valverde: “És una situació difícil, però hem d’estar més units que mai. S’ha escapat un títol que volíem però hem de mirar endavant per seguir creixent.