El Medi diu adeu a Europa. Les de Sants han perdut el darrer partit de la segona fase de l’Eurolliga contra el Dunaújváros hongarès per 8 a 10 i s’acomiaden de la competició europea. L’equip de Marc Comas també ha perdut la resta dels partits del grup E contra l’Olympiacos i el Mataró.

Màxima igualtat

El partit ha estat molt equilibrat en els dos primers quarts i cap dels dos equips ha sabut imposar el seu domini, ni en el joc ni en el marcador. De fet, la igualtat s’ha estès també al comptador de gols i, tant en el primer període com en el segon, s’ha empatat amb un parcial calcat de 2 a 2 per marxar al descans amb un resultat de 4 a 4.

Darrer quart per oblidar

Ara bé, a la represa, el Medi ha trencat finalment amb la igualtat per posar-se per davant en el marcador. Les de Sants han sortit victorioses del tercer quart amb un parcial ajustat de 2 a 1, que donava la victòria momentània a l’equip de Marc Comas. L’avantatge de les barcelonines, però, ha quedat en no res en un darrer quart per oblidar en què el Dunaújváros ha capgirat el marcador amb contundència per emportar-se el triomf. Les hongareses han trencat amb la igualtat a ritme de gol i han remuntat el partit amb un parcial de 2 a 5 per acabar imposant-se per 8 a 10.