L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat per 11 a 7 al CN Sant Andreu  en el partit corresponent a la 10a jornada de la Lliga Premaat de waterpolo. Un enfrontament que ha estat molt igualat fins al final, amb molt bona actuació dels porters Daniel López i Joao Pedro, del Barceloneta i Sant Andreu respectivament. A la faceta golejadora, Fran Fernández, ha estat considerat el millor jugador del partit amb 3 gols. Per part del Sant Andreu, Nico Paul ha estat el millor amb 4 dianes.

Màxima igualtat en els dos primers períodes

Els dos conjunts barcelonins han sortit a la piscina de Sant Sebastià amb les idees molt clares, practicant un joc molt exigent, sense relaxar-se en cap moment, i el marcador al final del segon període així ho reflexava: 4-4. En el tercer quart, semblava que el Barceloneta s’escapava en el marcador, després d’un parcial de 2-0, però el Sant Andreu després del temps mort demanat per Sanchón, ha reaccionat ràpidament amb un gol de Nico Paul que ajustava encara més el marcador (6-5). S’ha arribat al final del tercer període amb avantatge local per 8 a 6.

El Barceloneta sentencia en el darrer quart

En el darrer quart el Sant Andreu ha intentat de totes les maneres apropar-se al marcador, però la bona defensa del Barceloneta no ho ha permès. Després d’un parcial de 3 a 1 , s’ha arribat al final del partit amb un 11 a 7 favorable als de Chus Martín, per tant, els mariners continuen sent l’equip invicte de la competició.