El CN Mataró ha superat el CE Mediterrani a Atenes en la segona jornada de la fase prèvia de l’Eurolliga de waterpolo per 12 a 8. La victòria de les mataronines posa contra les cordes el Medi que ja no depèn d’ell mateix per superar la ronda i classificar-se per als quarts de final després de perdre també en la primera jornada.

Sentencien en el segon quart

Després d’un primer quart igualat amb empat a 3, en el segon, el Mataró ha sentenciat amb un parcial de 4 a 0 que ha deixat molt tocades les noies entrenades per Marc Comas. Després del descans, parcial per cadascun dels equips i al final, triomf del Mataró per 12 a 8. Malgrat la victòria, el Mataró tampoc depèn d’ell mateix arribar als quarts de final. Si el Medi perd en el proper partit contra el Dunaujvaros, els dos catalans quedaran eliminats.