El Martinenc continua a la zona alta de la classificació després de la victòria al Guinardó contra el Mataró. Els homes entrenats per Hugo González han superat el seu rival gràcies a l’encert en l’inici de la primera i segona part. El millors jugadors dels del Guinardó han estat Seth Goodman i Boubacar Gassama amb 21 i 18 punts, respectivament, i 24 i 25 de valoració. També David Ángel Mejía, amb 16 punts i 21 de valoració.

Un bon primer i tercer quart, suficient per guanyar

Els jugadors d’Hugo González porten 17 punts a la lliga i són tercers a la classificació per darrere del CB Vic i Monbus CB Igualada. El Martinenc ha començat el partit amb molta intensitat. Als primers minuts han estat igualats, però al final del primer quart els barcelonins han aconseguit un avantatge de vuit punts de diferència amb un parcial de 31 a 23. En el segon quart, els mataronins han capgirat la dinàmica i la primera part ha acabat per 42 a 39. A la represa, el Martinenc ha sortit a totes i gràcies a un bon parcial ha arribat al final del quart amb 17 punts de diferència, que han sentenciat el partit. En l’últim, els vermells n’han tingut prou amb mantenir el resultat per emportar-se la victòria.