El Club Esportiu Mediterrani ha perdut el primer partit de la segona fase de l’Eurolliga femenina de waterpolo contra l’Olympiacos, el favorit del grup E, per 13 a 8. Les de Marc Comas, que arribaven a la cita després d’aconseguir triomfs de prestigi contra rivals poderosos com el Natació Terrassa i el Sabadell a la Lliga, no han pogut trencar amb l’etiqueta de favorit a la competició europea. Per aconseguir un bitllet per a la fase següent, les de Sants es veuran les cares amb el Mataró i el Dunaujvaros hongarès aquest cap de setmana.

Un primer temps ajustat

Si bé les gregues han dut la iniciativa, el Medi no ha perdut el fil de les rivals en cap moment. Després d’un bon primer quart de l’Olympiacos, les de Comas han retallat distàncies en un segon de màxima igualtat, no han deixat de bregar i han marxat al descans únicament dos gols per sota, 5 a 3.

El tercer quart, per oblidar

Ara bé, les opcions del Mediterrani s’han esvaït en un tercer quart per oblidar. L’Olympiacos ha posat tota la carn a la graella a la represa, ha posat setge a la porteria rival i ha sentenciat el partit amb un parcial demolidor per 6 a 1. Les amfitriones no han concedit cap opció a l’equip de Marc Comas, que ha vist amb impotència com el rival s’escapava quan faltava un últim període en què les de Barcelona han pogut maquillar el resultat. El Mediterrani ha tret l’orgull amb un parcial de 2 a 4, l’únic període en què l’equip ha sortit victoriós, però no n’ha tingut prou per retallar distàncies i l’enfrontament finalment ha caigut per la banda grega amb un 13 a 8.