L’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat al CN Sabadell a la piscina de San Sebastià en la darrera jornada del grup A de la Divisió d’Honor de waterpolo. Els homes entrenats per Chus Martín han superat els vallesans per 11 a 6 i certifiquen el primer lloc del seu grup en la primera fase de la Lliga. Els mariners començaran líders en el grup C de la segona fase.

Primer quart, la clau

Els mariners han començat molt bé amb un parcial de 4 a 1 en el primer quart que ha marcat l’enfrontament. En el segon quart, el Sabadell ha igualat forçes, però els locals han continuat ampliant l’avantatge amb un parcial de 3 a 2. Després del descans, el Sabadell ha aconseguit capgirar tímidament la dinàmica amb un parcial de 2 a 3, però en l’últim quart, l’Atètic-Barceloneta s’ha aferrat a una gran defensa i un parcial de 2 a 0 per acabar guanyant el partit per 11 a 6. Nemanja Ubovic ha estat el jugador més destacat del partit amb quatre gols.