El Club Natació Sant Andreu haurà de guanyar aquest divendres, 12 de maig, el segon partit del play-off de semifinals pel títol de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo, després de perdre contra el CN Mataró en el primer partit per 17 a 11.

El Sant Andreu planta cara en el primer quart

El partit entre el Mataró i el Sant Andreu ha començat de manera fulgurant per al conjunt de Dani Ballart. Les mataronines s’han avançat amb un 3 a 0 que les andreuenques han pogut gairebé igualar amb el 5 a 4. Resultat amb què s’ha arribat al final del primer període.

En el segon quart, el conjunt de Javi Aznar ha pogut igualar el partit (5-5), però un parcial de 3 a 1 per a les locals les ha fet fet marxar al descans amb un 9 a 6 al seu favor.

Després del descans, el Mataró sentencia

A la represa, el Centre Natació Mataró ha estat una piconadora. Un parcial de 6 a 1 de les mataronines ha fet que les de Dani Ballart hagin arribat a l’últim quart amb un còmode 15 a 7. L’últim període ha servit al Sant Andreu per maquillar el resultat fins al 17 a 11 definitiu. Silvia Morell, amb dos gols, ha estat la millor del partit, mentre que Rita Keszthelyi ha estat la màxima anotadora, amb cinc gols.