Pep Guardiola és protagonista quan guanya, però també quan perd. El Chelsea de Thomas Tuchel s’ha imposat al Manchester City de Guardiola en la final de la Champions gràcies a un únic gol de Havertz. L’equip londinenc suma d’aquesta manera la seva segona Lliga de Campions, mentre que el City de Guardiola haurà d’esperar per alçar la seva primera ‘orelluda’.

Pep Guardiola, que ja va confirmar que es seguiria entrenant el City el curs vinent, va tenir un gest en l’entrega de premis que s’ha fet viral a les xarxes. El tècnic català va recollir la medalla de subcampió d’Europa, i un cop penjada, se la va mirar i va fer-li un petó al metall. El gest d’esportivitat de Guardiola no ha passat desapercebut a les xarxes i l’instant s’ha fet viral amb comentaris de tot tipus.

Curiosament, el gest de Guardiola contrasta amb el que es va viure fa uns dies en una altra final europea, la de l’Europa League, amb el Manchester United de protagonista. Els jugadors ‘red‘, iguals que els ‘sky blue’, van perdre la final amb el Vila-real i els jugadors es van anar despenjant un a un la medalla de subcampions.