El capità és estimat com ningú al Palau Blaugrana. La rebuda i l’escalf del temple a Sergio Lozano ha estat a l’altura. És cert que ja va tenir minuts a la pista del Viña Albali Valdepeñas, però tornar a casa després de tants mesos lesionat és molt més especial. Encara més quan els 3.118 espectadors del Palau l’han aplaudit i s’han rendit a un Sergio Lozano que ha tornat a casa seva al cinc inicial davant del Noia Portus Apostoli amb un gol i una victòria per 3 a 1.

Rebuda a l’altura del capità

L’1 d’abril del 2023 el genoll dret de Sergio Lozano va fer crac. Una altra vegada. El tercer cop al mateix genoll. Lluny de rendir-se el búfal va entomar el repte i aquest dissabte 17 de febrer ha tornat a reaparèixer davant l’afició. A casa seva. Mentre els altaveus del Palau tronaven cridant el seu nom i un “Bentornat al Palau”, la graderia ha esclatat en aplaudiments. Hi havia ganes de tornar-lo a veure i ha jugat com a titular i marcant un gol decisiu. Ho ha fet a la seva manera.

Victòria contra el Noia Portus amb gol decisiu del capità

La primera part ha estat ensopida i sense oportunitats, una tònica que ha continuat durant els 10 primers minuts de la represa, fins que André Coelho ha etzibat un cop molt violent que ha suposat l’1 a 0. L’alegria, però, ha durat 20 segons, el que ha trigat Matheus Preá a fer l’empat amb l’esperó. Aleshores ha arribat el moment del búfal, que ha fet el 2 a 1 i ha ensorrat el Palau Blaugrana, encara més quan s’ha assenyalat l’escut i li ha fet un petó. Un gol que ha valgut una victòria que Adolfo ha arrodonit a 47 segons del final gràcies a un gol des de la seva àrea aprofitant que el Noia jugava amb porter jugador.