El Martinenc torna a Tercera Divisió

Alegria immensa entre els jugadors del Martinenc i és que els diables vermells tornen a ser equip de Tercera Divisió tres temporades després. I la celebració dels del Guinardó ha estat sobre la mateixa gespa del camp del Manresa. Després de l’empat a un del partit d’anada, el Martinenc havia de guanyar o empatar a més d’un gol per pujar i han aconseguit la victòria, tot i que patint, ja que s’ha necessitat la pròrroga.

El partit comença ensopit

La primera part, força ensopida i sense gairebé ocasions de gol. Antolínez ha provat el gol des del mig del camp, però el porter Alex l’ha aturat. I l’oportunitat més clara per al Manresa l’ha protagonitzat Manel sala, però Barragán l’ha rebutjat a córner. La segona part ha estat més entretinguda.

A la segona part, arriben els gols

Els locals han tingut el domini en el primers minuts i s’han apropat amb perill a la porteria dels del Guinardó. Finalment ha estat el jugador més incisiu del Manresa Manel Sala, el que ha marcat l’1 a 0 a la sortida d’un córner. El Martinenc havia de reaccionar i, com a mínim, empatar si volia seguir tenint opcions de ser equip de Tercera Divisió. I ha estat Javi Sánchez el que ha aprofitat una pilota solta dins l’àrea petita per aconseguir l’1 a 1. Per tant, el partit s’ha vist abocat a la pròrroga.

La xerrada de Miguel López abans de la pròrroga

A la pròrroga, el Martinenc aconsegueix l’ascens

I aquí el Martinenc ha estat més afortunat. Falta que ha llançat Adri Ruiz i el porter esperant la rematada d’algú ha vist com la pilota acabava al fons de la xarxa. Alegria immensa entre els jugadors del Martinenc que s’havien que, amb aquest gol, eren equip de Tercera Divisió. I encara n’han arribat dos més. El Manresa, a la desesperada, ha buscat l’empat i això ho han aprofitat els del Guinardó per sentenciar el partit. El tercer ha estat obra d’Adri Ruiz i el quart l’ha signat Roland. El Martinenc torna a ser equip de Tercera Divisió.