El Barça, molt intens defensivament

El Barça havia de guanyar el Baskonia per no dir adeu a la temporada i els blaugrana s’han imposat. Això sí, han patit de valent per fer-ho. La intensitat defensiva ha estat la nota dominant del partit. Tots dos equips han treballat molt fort en defensa i això ha fet que el marcador fos molt baix i que les diferències, tant per un com per l’altre equip, fossin mínimes. A la mitja part, el resultat era de 31 a 33.

Hanga i Tomic agafen la responsabilitat anotadora a la segona part

Hanga, a la represa, ha agafat la responsabilitat ofensiva del Barcelona. L’aler que ha fet funcions de base ha estat encertat i ha conduït els blaugrana en aquests minuts. De totes maneres, el Baskonia, a base de triples, mai no ha permès que els de Pesic es distenciessin en el marcador. La màxima diferència del Barça ha estat de 5 punts quan faltaven sis minuts per al final. Els bascos, però, han reaccionat i han capgirat el marcador. Tomic, a la pintura ha agafat el relleu anotador d’Hanga i els blaugrana, en un final d’infart, s’han acabat imposant. Aquest diumenge, també al Palau, a les 18.30 h, es jugarà el quart partit de la sèrie de semifinals.