Aquest diumenge el Sant Andreu rebrà el Castelló al Narcís Sala en el partit de tornada de la segona ronda de la fase d’ascens a Segona B. Els andreuencs confien a guanyar i, per tant, accedir a la tercera i última eliminatòria per pujar de categoria. Óscar Muñoz ens explica que la motivació és altíssima i que esperen un Narcís Sala ple com un ou.

Són els homes gol del Sant Andreu Elhadji i Óscar Muñoz. I aquest diumenge l’equip necessitarà més que mai de la seva punteria, per tant, concentració màxima per afinar el punt de mira.

L’equip va tenir oportunitats al camp del Castelló, però el marcador no es va moure. Al Narcís Sala es tracta de jugar amb cap i no deixar-se endur pels nervis o per l’angoixa ni precipitar-se.

El Sant Andreu es va adaptar a les mil meravelles al camp del gespa natural del Nou Càstalia. Óscar Muñoz no creu que ni l’herba artificial ni que el Narcís Sala sigui més estret afecti el Castelló.

L’afició del Sant Andreu va acompanyar l’equip a Castelló i diumenge no fallarà al Narcís Sala. Una vegada més es preveu un ambient de gala.

Confiança màxima entre els andreuencs, que no volen seguir menjant pizza i no marxar de vacances fins Sant Joan.