L’Espanyol juga aquest diumenge, 20 d’octubre, a les 16 h a l’RCDE Stadium contra el Vila-real. Serà el debut del tècnic Pablo Machín a la banqueta blanc-i-blava.

Ser competitius

El tècnic ha dit que “és necessària una nova dinàmica però el que més em preocupa és l’essència. Però això no és sembrar i recollir”. Reconeix que el partit contra l’equip valencià “serà complicat, hem de ser un equip competitiu, hem d’anar a poc a poc. Aquesta temporada al nostre estadi encara no hem sumat cap punt, serà fonamental ser dins el partit durant tot el matx. El fet de començar malament sempre és més fàcil que la desconfiança aparegui tant en els jugadors com en l’entorn i per a mi, l’entorn i els aficionats és molt important.”

Per a Manchín, “el Vila-real té excel·lents futbolistes. Estan competint bé i qualsevol dels seus futbolistes poden ser determinants. Són un equip ofensiu, intentarem minimitzar els seus jugadors i potenciar-los”.

Manifestacions a Barcelona

Sobre els incidents i manifestacions que hi ha hagut a la ciutat de Barcelona, Machín ha comentat que “no som marcians i vivim al mateix planeta que vosaltres, però l’energia l’hem de focalitzar en el partit.”