Luis Rubiales
Foto: RFEF

Luis Rubiales ha dimitit com a president de la Federació Espanyola de Futbol. 21 dies després del petó no consentit a Jennifer Hermoso en la celebració del Mundial aconseguit per la selecció espanyola, Rubiales ha renunciat al seu càrrec.

Les raons de Rubiales per dimitir

Rubiales ho ha anunciat en una carta, que ha penjat a les xarxes socials. A la carta explica que “insistir a quedar-me esperant i aferrar-me a això no contribuirà a res positiu, ni a la Federació ni al futbol espanyol. Entre altres coses perquè hi ha poders fàctics que impediran que torni”. Recorden que la FIFA va suspendre’l dels seus càrrecs durant 90 dies.

Més endavant, a la carta assegura que “no vull que el futbol espanyol pugui resultar perjudicat per tota aquesta campanya desproporcionada” i explica que la seva sortida ha de contribuir a “l’estabilitat” de cara al Mundial del 2030 que volen organitzar conjuntament Espanya, Portugal i el Marroc.

A la part final de la carta diu que “tinc fe en la veritat i faré tot el que estigui a les mans perquè prevalgui”. I acaba donant les gràcies a tots aquells que l’han defensat en aquests moments.

La carta de Rubiales íntegra