El Barça B ha empatat 3 a 3 davant el Cornellà, tot i posar-se 2-0 a favor als vint minuts de la primera meitat. El Cornellà ha remuntat el duel 2 a 3 però Monchu, de penal, en l’afegit ha esgarrapat un punt per als blaugrana. Un Barça B que arribava al partit amb un registre de cinc jornades sense perdre. En la jornada anterior va esgarrapar un valuós punt en el temps d’afegit al camp de l’Ebre.

El Barça B domina però es insuficient

Els primers compassos del duel a l’Estadi Johan Cruyff han estat un monòleg blaugrana, tancant el Cornellà al seu camp amb llargues possessions de la pilota. Aquest domini s’ha traduït amb gol al minut 10, quan Carles Pérez ha culminat una jugada entre Akieme, Riqui Puig i Àlex Collado. Ha estat el primer gol del davanter blaugrana amb el Barça B en la seva primera participació amb el filial aquesta temporada. Després d’aquest gol, el Barça B no s’ha relaxat i ha continuat controlant el joc. Jandro hauria pogut fer el segon, però el seu xut s’ha estavellat amb la creueta de la porteria de Ramón. Els blaugrana estaven sent una piconadora amb constants arribades de perill a la porteria contrària. Hiroki ha tingut de nou l’oportunitat d’ampliar distàncies però Ramón ho ha evitat amb una gran intervenció. El Barça no ha donat treva i novament Àlex Collado ha provat sort amb un xut creuat que ha marxat per sobre del travesser. El monòleg blaugrana ha estat trencat pel gol del Cornellà. Pablo Fernández ha encarat sol Sergi Puig, però el porter blaugrana ha aturat la seva rematada.

El Barça B no s’ha conformat amb un únic gol i aviat ha arribat el segon al minut 22. Riqui Puig ha iniciat una jugada des del seu propi camp i ha assistit Carles Pérez, però la seva rematada l’ha aturada Ramón. El rebot ha quedat mort a l’interior de l’àrea i Hiroki ha afusellat gairebé a porteria buida. Quan més estava dominant el Barça B el partit, ha arribat el gol del Cornellà. Al minut 35, Leo Ramírez ha retallat distàncies per als visitants amb un autèntic golàs des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire de Sergi Puig. Deu minuts més tard, en la segona arribada clara ha arribat l’empat del conjunt verd-i-blanc. Una pèrdua de pilota d’Akieme al mig del camp ha propiciat el contracop, que ha finalitzat Eloy Gila, per situar l’empat a dos.

Al Barça B se li fa de nit

A la represa, al Barça B li ha costat més arribar amb perill a la porteria del Cornellà. El conjunt visitant ha traçat una teranyina en defensa, que ha esdevingut impenetrable pels davanters blaugrana. En atac, els verd-i-blancs han fet un pas endavant i s’han anat sentint més còmodes amb la pilota. Els blaugrana, per la seva part, han afluixat en intensitat i han perdut la profunditat en atac. Al minut 82, Riqui Puig ha tingut una de les ocasions més clares de la segona meitat amb un xut que ha marxat fregant el pal. Quan només quedaven cinc minuts, el Cornellà ha culminat la remuntada amb un gol de Becerra a la sortida d’un córner. Encara hi havia temps per a més i Monchu ha empatat el partit a 3 en el temps afegit des del punt de penal.