El Barça Atlètic de bàsquet s’ha imposat al CB Roser per 96 a 63 en el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga EBA. Un derbi que ha estat dominat pels de Roger Grimau des del primer quart, tot i que els de Juan Hereza s’han mantingut vius en aquest primer període. En el segon quart, el filial culer ha agafat un avantatge suficient que ja no ha deixat escapar, en un tercer i quart períodes en què s’ha dedicat a ampliar la distància.

Primera part de clar domini blaugrana

El Roser, que ocupava l’onzena posició abans d’iniciar-se el partit amb una victòria i dues derrotes, ha plantat cara des de l’inici a un Barça Atlètic que era segon, amb tres victòries i cap derrota. Malgrat la igualtat inicial, l’equip entrenat per Juan Hereza s’ha arribat a situar per davant en el primer quart, 11 a 12. Però els de Roger Grimau han capgirat el marcador i s’han endut el quart per 23 a 17, amb un Michael Caicedo com a màxim anotador, amb 10 punts. El segon període li ha servit al filial blaugrana per ampliar de mica en mica la diferència en el marcador. Un triple de Jakucionis ha situat els culers amb un més onze, 33 a 22, però al final del quart, l’avantatge ja ha estat de 17 punts, 46 a 29.

El Roser no pot amb un Barça Atlètic que ha ampliat la diferència

Només començar el tercer quart, el Barça Atlètic s’ha situat amb una diferència de 21 punts, 54 a 33. Amb la feina feta, els jugadors de Roger Grimau s’han dedicat a controlar el partit i el conjunt de Juan Hereza ha intentat que no s’ampliés més la puntuació. Al final del tercer quart el marcador ha estat de 71 a 47 per al filial del Barça. Al darrer quart els culers s’han relaxat i amb un parcial de 5 a 13 els del Roser s’han situat 76 a 60, però l’equip de Grimau s’ha endollat i ha deixat el definitiu 96 a 63. Cal destacar l’actuació d’Adrià Cortegano, del Roser, que amb 19 punts ha estat el màxim anotador de l’equip, mentre que Michael Caicedo i Yahir Gael Bonilla, del Barça, han estat els màxims anotadors del partit, amb 20 punts.