El porter de l’Espanyol Diego López ha atès els mitjans després de la desfeta al camp de l’Athletic de Bilbao per 3 a 0 en l’onzena jornada de Lliga. López ha analitzat la situació de l’equip i ha assegurat que un dels problemes d’aquest curs és la baixa efectivitat de cara a porteria, una responsabilitat que no “recau únicament en els davanters, l’equip ha de funcionar millor”.

“El resultat no fa justícia, el gol matiner ens va fer mal”

El blanc-i-blau ha repassat l’enfrontament a terres basques i ha explicat que “el gol matiner va passar factura, si mires les estadístiques va ser un partit molt igualat”. López també ha subratllat que el resultat no “fa justícia al que es va veure al camp” i, en aquest sentit, s’ha mostrat encoratjat perquè assegura que “l’Espanyol va segellar una bona actuació amb bona actitud i sacrifici i això s’ha de veure en cada partit i s’ha de mantenir tota la temporada”.

“Hem d’aconseguir els tres punts a casa de manera urgent”

L’Espanyol encara no ha sumat cap punt aquesta temporada a casa. El porter ha reconegut que l’equip “està molt necessitat de punts i ha de recuperar la fortalesa a casa, l’RCDE Stadium ha de ser un fortí de nou”. López, però, ha volgut treure ferro a la mala dinàmica de l’equip i ha romput una llança a favor dels seus perquè “encara queda un món per endavant, tenim actitud, gana, ambició i bons jugadors per redreçar el rumb. Hem d’estar tranquils”.