L’Espanyol ha deixat escapar una oportunitat d’or per sentenciar l’eliminatòria dels vuitens de final de la Copa del Rei. Al minut 83 guanyava 0 a 2 i ha acabat empatant i demanat el xiulet final.

Gran primera part blanc-i-blava

A la primera part l’Espanyol ha estat el dominador del joc la major part dels minuts. El gol de Sergi Darder al quart d’hora del matx ha fet justícia al bon joc dels periquitos. El mallorquí ha xutat des de fora de l’àrea i ha batut Andrés (0-1).

Els darrers minuts del matx, un malson

La segona part ha començat amb un Vila-real molt més intens que en els primers 45 minuts, però l’Espanyol ha fet mal al contracop. En el minut 70, una jugada d’atac trenada entre Darder i Rosales ha acabat amb una bona centrada del veneçolà a l’interior de l’àrea que ha rematat Àlex Lopez. El jugador del planter només ha jugat aquesta temporada en Copa amb el primer equip i a l’Estadi de la Ceràmica ha rebut la recompensa a la bona feina marcant el 0 a 2.

La reacció dels groguets ha tardat a arribar però ha estat molt efectiva. Als 84 minuts, Toko Ekambi ha rematat molt bé de cap una centrada de Pedraza per fer l’1 a 2. I només quatre minuts més tard, Carlos Bacca ha culminat amb el cap una bona centrada des de la dreta de Miguelón per establir el 2 a 2 definitiu.

La decisió final

El partit de tornada d’aquests vuitens de final de la Copa del Rei es jugarà dijous de la setmana que ve, a les 20.30 h, a l’RCDE Stadium.

El camí a la Copa del Rei

La Copa del Rei és una competició molt estimada per l’afició espanyolista que el club ha guanyat en quatre ocasions (1929, 1940, 2000 i 2006). En aquesta edició ja ha eliminat el Cadis en la primera eliminatòria que van disputar els blanc-i-blaus.