El Sants rep el Llagostera

El Sants rep la visita aquest diumenge, 13 de gener, a les 12.15 hores, del Llagostera al camp de  l’Energia

. Els santsencs jugaran el primer partit de l’any a casa contra el primer classificat del grup cinquè de Tercera Divisió.

Aprofitar el factor casa, propòsit del Sants per al 2019

L’equip de Tito Lossio és divuitè a la classificació

, per tant, ocupa plaça de descens. Hi va caure després de la derrota a l’Olímpic davant el Terrassa per 3 a 1. El quadre verd-i-blanc suma 18 punts i es troba només a un del Castelldefels, que és qui obre la permanència. Aquesta situació delicada es deu, en part, als resultats que els santsencs han aconseguit a l’Energia. El Sants només ha guanyat un partit al seu camp aquesta temporada, va ser quan va derrotar al Figueres el 18 de novembre. Per tant, un dels objectius dels de Tito Lossio per a aquest 2019 és millorar els resultats davant la seva afició i així escalar llocs a la classificació.

El Sants rep el Llagostera

 La Llagostera, líder indiscutible

Els gironins són els líders de Tercera

amb 45 punts. Els d’Oriol Alsina estan fent una temporada fantàstica. De totes maneres, com a visitant no són dels equips més forts de la categoria, ja que només han guanyat quatre dels 10 partits que han disputat. Una d’aquestes victòries va ser contra el Sants, en la segona jornada de Lliga, gràcies a un gol solitari de l’exjugador andreuenc Lucas Viale.