L'Horta rep la visita del Prat

L’Horta rebrà aquest diumenge, a les 12 h, el Prat al Feliu i Codina i el partit es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina. Els hortencs reben un dels equips més complicats de Tercera, però els de Nacho Castro volen la victòria per seguir ben a prop dels llocs de privilegi.

L’Horta es vol mantenir ferm al Feliu i Codina

Serà el primer partit de l’any de l’Horta a casa, ja que en la jornada anterior els hortencs van empatar a 1 al camp del Figueres. Els de Nacho Castro estan fent una temporada fantàstica. Són sisens a la classificació, a només quatre punts de la quarta posició, que dona accés a jugar la promoció d’ascens. A més, com a local, l’Horta és un dels equips més forts de la categoria. Després de 10 jornades encara no ha perdut cap partit al Feliu i Codina i només ha cedit quatre empats. I tot això, a causa de les lesions, amb un equip molt jove que està responent magníficament bé a l’exigència de Tercera. Els hortencs buscaran la victòria per trencar una ratxa de tres empats consecutius. A més, un triomf els mantindria una setmana més -hi són des de principi de temporada- a la zona alta de la classificació.

El Prat arriba amb la moral pels núvols

El Prat, però, serà un rival ben complicat per a l’Horta. Els pratencs arriben al Feliu i Codina amb la moral ben alta, després de golejar el Sant Andreu per 4 a 1. La victòria els situa tercers a la classificació empatats a punts amb l’Hospitalet, que és segon. Els de Pedro Dólera es caracteritzen per ser un equip molt sòlid defensivament. De fet, són els segons menys golejats de Tercera. Com a visitants no són dels equips més temibles de la categoria, però només han perdut dos dels nou partits que han jugat lluny de casa.