El Lima Horta s’ha enfrontat amb el Barça CBS a casa i, tot i que les locals han treballat de valent, les visitants s’han endut la victòria per 41 a 52. Això permet a les d’Isaac Fernández mantenir-se a la part alta de la classificació i apropar-se cada cop més a l’ascens.

El Barça encarrila el partit des de l’inici

El derbi barceloní ha començat amb molta intensitat per part dels dos conjunts en el seu penúltim partit de l’any. El Barça CBS, però, ha encarrilat el partit des d’un inici i ha aconseguit posar-se al capdavant amb un clar avantatge. Les blaugrana s’han mostrat còmodes en el seu sistema de joc. Per la seva banda, al Lima Horta li ha costat més entrar en el partit. El marcador era favorable al conjunt blaugrana per 4 a 16.

En el segon període, les de Manzano han anat agafant confiança i això els ha permès escurçar la distància fins a posar-se a set punts per darrere. Tot i que el Barça no ha estat tan encertat de cara a cistella, s’ha mantingut el capdavant. El dos més u de la blaugrana Wolf i una pilota robada d’Ainhoa, que ha acabat en tirs lliures a favor del Barça, els ha permès marxar al descans amb un avantatge de 13 punts (13-26).

El Lima Horta lluita fins al final

A l’inici de la segona meitat, han estat les locals les encarregades de fer els primers punts del quart. El ritme, però, ha continuat igual que en els dos primers períodes, i les blaugrana, amb més d’encert i avantatge, han tornat a contraatacar i continuar sumant punts. Tot i que les de Sergio Manzano han lluitat per retallar distàncies, les salmó han fet tot el possible per mantenir-se amb un joc ofensiu superior. El quart ha acabat amb un marcador de 25 a 39. En l’últim quart, el Barça s’ha mantingut per davant, però en alguns moments ha patit veient que el Lima Horta no donava res per perdut i anava escurçant distàncies. Les de color salmó, cent per cent concentrades, han seguit lluitant per acostar-se a les blaugrana, però finalment no ha estat possible. El derbi barceloní ha acabat 41 a 52.

El Barça segueix líder destacat de la classificació de l’LF Challenge, amb 14 victòries i una derrota, i el Lima-Horta queda setè amb vuit victòries i set derrotes.