L’Europa ha encarat el darrer partit de l’any amb optimisme i ha perdut per 5 a 1 al camp de l’Eivissa. L’optimisme inicial a poc a poc s’ha anat esvaint, ja que el conjunt balear ha estat superior en el global del partit. Els escapulats no han pogut seguir l’estela de la victòria contra l’Andratx, que van aconseguir la darrera jornada.

L’Europa no ha pogut mantenir la porteria a zero

L’Eivissa s’ha despertat més intens, i tot i que el primer quart d’hora ha començat més equilibrat entre els dos conjunts, els de les illes ben aviat s’han fet amb el control del partit iniciant una ofensiva de gols.

Després d’un parell d’avisos, al minut 25, ha arribat el primer gol local. José A. Soler ha avançat per la banda i ha centrat ben orientat cap al segon pal, perquè Jorge Bengoetxea enviés la pilota de cap dins la xarxa. La cosa no ha quedat aquí, ja que dos minuts més tard l’Eivissa ha transformat el segon: un greu error en la sortida del porter escapulat David Troya, l’ha aprofitat Juan Delgado per col·locar el segon en el marcador.

Sis minuts abans del descans, ha estat Jorge Bengoechea de nou que ha tornat a sumar per l’Eivissa. Bengoechea ha repetit de cap al segon pal, després d’una altra centrada encertada de José A. Soler, el que ha significat el tercer gol local. Tres gols que gairebé han deixat sentenciat el partit de cara a la segona meitat.

L’Europa intenta la remuntada a la segona meitat

L’Europa s’ha plantat al terreny de joc decidit a reduir distàncies. Al minut 51, però, una jugada des de la pilota aturada ha acabat amb un gol anul·lat als locals, a Juan Delgado, per fora de joc.

A partir d’aquest moment, els barcelonins han disposat dels millors minuts amb algunes oportunitats per marcar. La primera, un servei de córner que ha acabat al travesser, i la segona un xut creuat d’Albert Martí que el porter junt amb la defensa l’han desviat a córner des de la mateixa línia de gol.

Després del miratge, l’Eivissa s’ha tornat a entonar i ha aconseguit anotar el quart, obra de Juan Delgado a la sortida també d’un córner.

L’Europa no ha pogut remuntar el partit, però sí que ha fet el gol de l’honor amb un cacau des de la frontal d‘Albert Martí al minut 85, que ha foradat la porteria de Contreras.

En el temps afegit, Enric Tarrés ha tancat la golejada de l’Eivissa amb el cinquè gol, amb una rematada de cap, també partint de la pilota aturada, a la sortida d’un córner.

Una jornada complicada per a l’Europa, que no pot escapar-se de la part baixa de la classificació de la Segona RFEF amb aquest darrer partit del 2021, i es queda tretzè amb 17 punts i un balanç de quatre victòries, cinc empats i set derrotes. La propera jornada pot ser clau pel conjunt escapulat, ja que rep el Tarazona, un altre rival directe, el Nou Sardenya el proper 9 de gener, en l’últim enfrontament de la primera volta.