Molt poc ha necessitat l’Atlètic-Barceloneta, amb casquet blanc, per avançar-se al marcador. Una pena màxima en el primer minut de joc ha començat a decantar la balança a favor dels locals. Amb un bon atac i una defensa fèrria, els de Chus Martín han continuat fent més gran la diferència. L’equip egarenc s’ha apropat tímidament a la porteria rival i, si no hagués estat per les parades de l’Iñaki Aguilar, la distància podria haver-se agreujat.

Després del  5 a 1 al termini  de la primera meitat, el Club Natació Terrassa ha sortit a l’aigua amb ganes de donar la volta al matx, però els dos equips han lluït la seva capacitat golejadora i han donat a l’espectador uns bons minuts d’estira i arronsa. Aquest intercanvi de cops ha servit als barcelonins per endur-se el partit de manera airada.

Amb aquesta vintena victòria de la temporada, el Barceloneta segueix invicte a una lliga regular que va guanyar dissabte passat a la piscina del Sant Andreu.