L’Europa B ha aconseguit una victòria molt important al camp del Valls (0-3) que li permet mantenir el lideratge de la classificació de la Lliga Elit. I a més, el triomf ha arribat davant d’un rival directe, el Valls, tercer classificat. Després de guanyar el Sabadell B la passada jornada i aconseguir el primer lloc, una nova victòria permet als escapulats continuar al capdavant de la classificació.

L’Europa s’avança a la primera meitat

L’Europa B ha començat molt bé el partit contra el Valls amb un gol de Marcel al minut 24 que ha vingut provocat per una gran pressió en camp rival de l’equip escapulat. El conjunt gracienc ha tingut alguna ocasió de fer el segon, però no han estat gaire clares. L’Europa ha estat intens en la pressió en camp rival i ha incomodat en tot moment la sortida de pilota del Valls, que ha optat més per un joc directe.

El Valls no pot a la segona

El Valls s’ha enfocat al principi de la segona meitat amb diverses arribades seguides en gairebé cinc minuts. L’Europa ha aguantat bé les poques arribades de l’equip tarragoní i n’ha tingut alguna també, però sense gaire perill. Al minut 83 i després d’una gran jugada de Sergi Hernández amb una sotana inclosa, Buba ha fet el segon i ha sentenciat el partit a favor del conjunt de la vila de Gràcia. El 0-3 ha arribat al minut 86 després d’una bona passada a l’espai a l’esquena de la defensa del Valls que Buba ha aprofitat per fer el seu segon gol del partit.