Ter Stegen
Foto: FC Barcelona

Bones notícies per al Barça, per a Xavi Hernández i per a Marc-André ter Stegen. El porter alemany, aquest divendres, ha començat a fer treball de camp. Per tant, ja ha començat la part final de la seva recuperació i el seu retorn als terrenys de joc sembla cada cop més a prop.

Ter Stegen vol tornar com més aviat millor

Ter Stegen ha treballat amb l’entrenador de porters, José Ramón de la Fuente, en solitari i abans que saltessin la resta de companys al camp d’entrenaments. Un cop la plantilla ha sortit al camp, el porter alemany s’ha retirat i ha seguit amb el seu pla de recuperació pautat. El compte enrere perquè el jugador torni als terrenys de joc ja ha començat i la seva reaparició seria qüestió de setmanes.

Ter Stegen va ser operat amb èxit d’uns problemes lumbars el 8 de desembre del 2023. A partir d’aleshores, el porter ha treballat intensament per tornar a jugar al més a viat possible. Aproximadament es va calcular que el temps de baixa seria d’un dos mesos, però pel que sembla Ter Stegen intentarà retallar aquest termini. Si la recuperació no pateix cap contratemps, el porter alemany podria estar llest per tornar a jugar un partit de futbol entre final de gener o principis de febrer, o sigui, abans de l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions contra el Nàpols.