El Barça juga contra el Valladolid al Camp Nou amb l’objectiu de sumar els punts per tornar a avançar el Reial Madrid a la classificació i posar pressió a l’Atlètic de Madrid. Koeman confia que els partits internacionals no passin factura als seus jugadors tot i els minuts que molts hi han jugat.

Partit contra el Valladolid

Tot i les 12 baixes que té el Valladolid per la covid i les lesions, Koeman considera que es trobaran “un partit difícil“, per bé que els seus jugadors tenen moltes ganes de jugar i guanyar després de l’aturada de seleccions. Precisament, sobre si podria ser un partit trampa, el tècnic considera que tot i les baixes “no podem pensar que serà un partit fàcil, hem d’entrar amb molta energia i ritme de partit”.

El retorn de Piqué

Gerard Piqué es va lesionar en l’enfrontament contra el Sevilla de Copa del Rei del març, i des de llavors ha treballat tot sol per arribar a temps al tram decisiu de la temporada. El defensa ha fet el primer entrenament amb el grup aquest diumenge, i Koeman ja ha dit que sobre Piqué i Araújo “demà prendran la decisió, però no arriscaran en cap cas, ja que queden molts partits i és important tenir-los més enllà” del partits del Valladolid i del Reial Madrid.

Messi i De Jong i les targetes

Si Messi o De Jong veuen una targeta groga es perdrien el partit del 10 d’abril contra el Reial Madrid. Sobre la possibilitat de fer descansar els dos jugadors per no córrer riscos, Koeman és conscient de la situació, però creu que “no és el moment de descansar ni per targetes ni per frescor, queden deu jornades i és moment d’anar partit a partit i posar el millor equip per guanyar l’enfrontament”.

Continuitat de Messi

Koeman considera que és molt important que Messi continuï, però ara només vol estar pendent del dia a dia i pensar en els partits que vindran i que queden. L’holandès confia en la directiva i equip tècnic per aquestes qüestions, però com a entrenador “ha d’estar centrat en aquesta temporada”.

Reunions amb Laporta

Koeman ha explicat que ha tingut diverses reunions amb Laporta i els responsables de planificar la temporada vinent. Assegura que la predisposició per millorar l’equip és bona, però que no vol revelar res ara per no perjudicar l’equip. Creu que han d’estar centrats en les 10 jornades de Lliga que queden i en la final de la Copa del Rei. Tampoc ha volgut mullar-se sobre si el Barça pot fitxar o no un crac mundial. El tècnic diu que no coneix la realitat econòmica a fons, i que l’última paraula de tots els possibles fitxatges sempre la tindrà el president i la directiva.