Ronald Koeman, tècnic del Barça, ha quedat satisfet i content després de la victòria de l’equip al camp del Celta. L’entrenador ha destacat el treball i l’esforç dels jugadors després de quedar-se amb 10 futbolistes en es últims minuts de la primera part.

Koeman, orgullós dels jugadors

Koeman ha explicat a la roda de premsa posterior al partit que “com qualsevol entrenador necessito temps, però crec que l’equip està millor del que podríem pensar en aquests moments”. Pel tècnic el triomf davant els gallecs s’ha cimentat a la mitja part, quan al vestidor s’ha parlat de com s’havia de jugar la segona part després de quedar-se amb 10 homes.  Es tractava segons l’entrenador “d’estar molt compactes, crec que hem fet un gran treball, i estic orgullós de l’equip”. Per Koeman “‘equip ha treballat, ha tingut molta disciplina de jugar amb un menys, i a dalt tenim jugadors que marquen les diferències”.

“Es juga com s’entrena”

En un àmbit més general, Koeman ha volgut destacar que “des del primer dia estem treballant molt. Aquests jugadors s’han entrenat més fort, amb més intensitat” i el tècnic té clar que “es juga com s’entrena”.  L’entrenador també ha assegurat que “estem molt bé físicament. Es nota en tots els detalls del partit, que físicament estem millor”.