La Lliga Iberdrola arrenca aquest cap de setmana amb el clàssic: R. Madrid – Barça. La portera blaugrana, Sandra Paños, ha valorat com arriba l’equip a aquesta cita i, també, el salt qualitatiu que han fet les blaugrana a Europa. Precisament, Paños és una de les tres nominades al premi de millor portera de la Champions. L’elecció definitiva tindrà lloc aquest dijous, 1 d’octubre, a la gala que la UEFA celebrarà pel sorteig de la fase de grups de la Champions 2020-21.

Un clàssic per començar la Lliga

Sandra Paños ha valorat l’inici de Lliga de les blaugrana contra el Madrid: “Arribem amb moltes ganes. És el primer clàssic de la competició i elles s’han reforçat molt bé i crec que poden fer una bona temporada”. Però la portera blaugrana creu que tenen un lleuger avantatge sobre les blanques: “La sort és que tampoc no han pogut competir gaire, és un equip nou i nosaltres tenim pràcticament el mateix equip de l’any passat”.

Repetir la temporada passada

Paños també ha reflexionat sobre el paper del Barça la temporada passada a Europa. Ha assegurat que l’objectiu mínim d’enguany és “repetir el que vam aconseguir l’any passat, però sempre intentant millorar-lo”. A més, ha explicat que l’equip “està conscienciat del que vol fer, de ser un equip gran d’Europa. Per ser dels grans d’Europa has de ser gran a Espanya. Contra el Wolfsburg no vam tenir sort, però crec que cada cop està més a prop el fet d’estar entre les millors d’Europa.

Una de les tres millors porteres de la Champions

La portera blaugrana ha estat una de les peces clau d’aquest Barça de Lluís Cortés. La gran tasca de Paños sota pals li ha portat a estar entre les tres millors porteres de la Champions femenina. Un premi que s’atorgarà aquest dijous 1 d’octubre a la gala de la UEFA del sorteig de la fase de grups de la Champions.