Adri Embarba s’ha convertit en un jugador destacat de l’Espanyol des que va arribar a l’equip a principi daquest 2020. Aquest inici de Lliga a Segona Divisió segueix mantenint un lloc important per a Vicente Moreno en el tres partit que, de moment, ha disputat el conjunt blanc-i-blau.

Embarba, encantat amb Barcelona

El futbolista admet que “m’agrada sentir-me important”, a més afegeix que “ho assumeixo”. Per la seva personalitat explica que “em sento important tant pel grup com al camp” i la seva intenció és sempre ajudar la resta de companys. Destaca que està “encantat amb la ciutat i amb el club” i que “estic molt feliç” a Barcelona.

Segona Divisió, molt difícil

En l’àmbit més col·lectiu diu que Segona Divisió és una categoria molt igualada i que, per tant, “serà una Lliga molt difícil i complicada”. De fet, assegura que “no serà fàcil”. Té clar que “a cada partit t’exigeixen molt”. Per Embarba un dels secrets per aconseguir l’objectiu de l’ascens és “sumar a la primera volta el màxim de punts, perquè a la segona, per experiència, és molt més complicat guanyar partits”. El futbolista creu que s’està treballant bé i que l’equip està en bona línia. Segons ell, es tracta de mantenir-la.